Spirituelt faciliteringsforløb

Som spirituel facilitator arbejder jeg med at guide dig igennem en proces styret af følelser frem for tanker. Mange af os er styret af en analyserende tankegang som søger at finde logiske løsninger på udfordringer i livet, men den dybe indsigt og healing finder sted, når vi finder ind til vores indre følelser, vores hjerte og vores intuition.

Mange af de udfordringer vi har i dag, skyldes at vi undertrykker eller ignorerer vores følelser, hvilket giver bagslag når kroppen reagerer med at sende os fysiske og psykiske tegn på, at der er noget vi bliver nødt til at tage os af. Det kan være smerter, ubehag, angst, tristhed, stress og lignende, som ofte skyldes ting vi ikke selv kan finde ud af at lokalisere og tage hånd om. Det er her en spirituel facilitering kan hjælpe dig med at komme videre, så du igen kan nyde livet fuldt ud.

Er spirituel facilitering healing?

Spirituel facilitering er ikke det samme som spirituel healing, da der ikke som sådan bliver kanaliseret healing, men der foregår alligevel en healing, når du får åbnet op og fundet ind til kernen af dine udfordringer, som vi derefter sammen arbejder på at få udfriet og bearbejdet. Når man arbejder på et dybere plan, dybt nede i følelserne, kan man godt blive overvældet over de ting der dukker op, og det kan være en hård, men befriende, proces.

Det er en proces som vil åbne op for at du kan blive bedre til at elske og acceptere dig selv og andre, samt tilgive dig selv og andre for alle de ting du bærer rundt på, som ikke hører hjemme i dit følelsesliv. DIn krop besidder en stor visdom og når du først lærer at lytte til den, vil du blive meget bedre til også at håndtere de udfordringer som du må støde på i fremtiden.

Du kan vælge at kombinere det med spirituel healing, så du får støtte i din healingsproces fra mere end én side. Jeg har nogle pakketilbud, hvor du kan tilvælge healing og/eller fjernhealing til en fordelagtig pris.

Se priser

Hvordan foregår det?

Vi starter med en indledende samtale, hvor vi forsøger at finde ind til det område i dit liv som du ønsker at arbejde med. Herefter guider jeg dig via en fælles meditation og samtale ind i dine følelser i forbindelse med det valgte område, hvor vi vil finde ind til kernen af det. Sådan vil du få opmærksomhed omkring hvad der ubevidst foregår i din krop. Når du forbinder dig med dine følelser, kan du frigive de blokeringer som skaber dine udfordringer, hvorved healingen kan begynde.
Nogle gange vil jeg tage redskaber i brug, andre gange bare samtale afhængigt af dit behov.

Du kan forvente at mærke resultater allerede efter første gang, men jeg anbefaler at du mærker efter hvor mange sessioner du har brug for, da behovet er forskelligt fra person til person - og det afhænger naturligvis også på omfanget af dine udfordringer. Nogle har behov for at bearbejde stille og roligt, mens andre kan rumme større udfordringer. Og hvis du ikke kan mærke, hvad du har brug for, så bare rolig - det kan jeg hjælpe dig med ;)

Er spirituel facilitering terapi?

En spirituel facilitering kan godt minde lidt om en terapi eller coaching session, men adskiller sig især ved at vi fokuserer på det spirituelle, på intuition og den visdom der ligger i dit hjerte og dine følelser. Din krop og din sjæl husker alt hvad du har oplevet, men din hjerne kæmper for at beskytte dig ved at begrave ting som er ubehagelige. Det er en overlevelsesmekanisme som i mange situationer er sund, men når det påvirker vores evne til at leve glad og ubesværet, så er det nødvendigt at håndtere de følelser i et trygt miljø, så du kan bearbejde dem og komme videre.

Hvad kan spirituel facilitering hjælpe med?

Du selv har alle svarene på dine spørgsmål omhandlende dit liv, men du har svært ved selv at få adgang til dem, hvis du ikke har lært at lytte til din intuition og dit højere selv. Når vi sammen finder ind til svarene kan du blive guidet i områder som:

Min egen historie med spirituel facilitering

Jeg har mærket på egen krop, hvor effektivt spirituel facilitering er. Jeg har længe arbejdet på at åbne op for mine følelser, så jeg kunne komme mere i kontakt med mine følelser. Jeg har altid været god til at lytte til min krop når det kom til om jeg var sulten, træt, glad osv, men jeg følte mig blokeret i forhold til at mærke energier omkring mig. Jeg var ikke selv klar over at det er noget som folk kan, før jeg begyndte at interessere mig for healing. Jeg opdagede hurtigt at jeg nemt kan mærke energien stråle fra mig og når jeg giver healing, men når jeg skulle modtage healing eller mærke energien i et rum var der ingenting. Så det ville jeg gerne se om jeg kunne løse vha. spirituel facilitering og jeg havde en vild åbenbaring ret hurtigt, fordi jeg er blevet god til at bruge min intuition og lytte til beskeder fra min krop. Men jeg var alligevel noget overrasket over at jeg kunne have en samtale med min krop, hvor jeg kunne finde ind til ting som jeg ikke selv var bevidst om. Mere om det om lidt.

Jeg vidste godt at jeg havde et ret kraftigt panser bygget op omkring mig selv som beskyttelse, fordi jeg har været udsat for mobning og overgreb, så jeg har følt behov for at lukke af for andres indflydelse på mine følelser. Jeg har arbejdet på at lukke op, især mit hjertechakra, og jeg har fået justeret mine chakraer og fået healing m.m., men følte mig stadig blokeret. Så jeg lavede en aftale med min spirituelle facilitator om, at vi skulle forsøge at lukke op for de kære følelser, da det er nødvendigt for mig som healer, at være i kontakt med alle energierne.

Da vi er gået i gang beder hun mig om at mærke efter i min krop hvordan det føltes at ville åbne op, hvorefter jeg mærkede (yes, jeg kunne mærke det meget tydeligt) at mit bryst og min hals snørede sig sammen og det føltes ikke som mig, for jeg var jo tilfreds og ville det her. Men så fik jeg en tydelig besked, med utilfreds og bestemt tonefald fra min krop: “Jeg har IKKE accepteret det her!”. Det var så surrealistisk at min krop nærmest havde sin egen personlighed og absolut ikke syntes at det var okay at jeg ville lukke op.
Jeg blev herefter guidet igennem en samtale med min krop, hvor jeg fandt ud af at den prøvede at beskytte mig mod at føle al den sorg og skuffelse, som den havde begravet dybt inde i mig og den følte at jeg var noget nær sindssyg, hvis jeg ville til at tillade verden at kunne påvirke mig igen, for det var jo ikke gået så godt tidligere.
Vi aftalte simpelthen at den skulle lukke op lidt efter lidt, så jeg ikke fik det hele på én gang, og jeg kunne fysisk mærke hvordan min krop reagerede på vores aftaler. Jeg kunne også tydeligt mærke når den ikke troede på mine løfter og så blev jeg guidet igennem at finde nogle løfter jeg kunne overholde og som min krop kunne acceptere.

Der gik ikke mange minutter efter dette, før jeg kunne mærke at der ligesom var pillet et lag død hud af min krop og jeg blev opmærksom på at jeg kunne mærke stemningen i rummet på en helt anden måde. Og jeg har fået lukket op for at føle min sorg og skuffelse som har været begravet dybt i mit indre, men jeg har længtes efter at blive fri af min fortid, så jeg er helt okay med den proces der stadig foregår, med at føle og give slip.

Jeg er slet ikke i tvivl om at mange mennesker kan få stor glæde af spirituel facilitering og jeg er taknemlig for at jeg har muligheden for, at guide andre igennem deres personlige rejse ind i deres følelser.