Om Michelle Andreassen

Passion for energier og håbet på en bedre verden

Jeg har altid haft en interesse for spiritualitet, men det var først i starten af 2018 jeg fik åbnet øjnene for, at der lå en verden af muligheder som jeg ikke kendte nok til. Jeg fik en reiki behandling og begyndte at undersøge hvad det var. Efter deltagelse i en reiki cirkel, hvor jeg mærkede en kæmpe kugle af energi imellem mine hænder, vidste jeg at der ikke var nogen vej tilbage.

Jeg praktiserer nu spirituel healing og reiki healing og føler mig velsignet fordi jeg har fået adgang til disse fantastiske energier som altid er omkring os.

Omkring på samme tidspunkt købte jeg en krystal som skulle hjælpe mig med at få kontakt til mine spirituelle evner, og inden længe havde jeg flere krystaller end hvad jeg umiddelbart kunne overskue. Det var så starten på min passion for at lære så meget som muligt om krystaller samt deres egenskaber.

Det tog lidt overhånd med at købe krystaller, så jeg begyndte at sælge nogle af dem igen, og snart var Krystalpaladset født :)

Baggrund

Jeg er født og opvokset i Esbjerg, men har siden rejst en del rundt, både i Danmark og udlandet, så jeg har boet i Benalmadena Costa (Spanien), København, Kolding, Duisburg (Tyskland), Séte (Frankrig) og Vejle, hvor jeg også er bosat i dag med min mand og vores to børn.

Jeg har oplevet meget og beskæftiget mig med mange ting. Jeg har bl.a. været selvstændig med en online smykkebutik, men blev træt af at være så meget alene, så jeg kastede mig ud på arbejdsmarkedet igen og har de sidste små fire år undervist i hjemmesideprogrammering på multimediedesigneruddannelsen på Erhvervsakademi Aarhus. Det har været meget givende for mig og jeg elsker at lære fra mig, men jeg kunne også mærke at jeg havde et behov for at hjælpe individer mere end jeg kunne fra min underviserposition, hvilket er grunden til at jeg i dag har platformen michellemotivates.dk, hvor jeg hjælper folk med lavt selvværd, angst, manglende motivation og generel usikkerhed.

At arbejde med energier og samtidig få lov til at hjælpe folk giver mig en stor tilfredsstillelse som jeg ikke finder andre steder. Følelsen af at vi alle er forbundet og at vi alle kan gøre noget for en bedre verden gør mig glad.

Uddannelse og kurser